Calcium Magnesium Zink tabletten (Orthica) kopen

Door een combinatie van Calcium, Magnesium en Zink te nemen, neem je alle belangrijke mineralen die goed zijn voor het onderhouden van versterken van de botten. In dit supplement zitten deze elementaire mineralen gebonden als calciumcarbonaat, magnesiumoxide, en in zinkgluconaat. Door drie tabletten Calcium Magnesium Zink van Orthica te nemen zit je boven de 100% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor deze drie mineralen. Dit supplement zit in een pot met 180 tabletten, en is daarmee goed voor 60 dagen gebruik volgens de dagdosering.

Dit supplement is voor de laagste prijs beschikbaar bij:

Drogisterij.net € 14,36 >> Bestellen

Productomschrijving

Calcium magnesium zink kopen orthicaCalcium, magnesium en zink spelen een belangrijke rol bij de botaanmaak. Voor mensen die weinig zuivelproducten gebruiken is het zinvol om Cal-Mag-Zink te nemen. De aanbevolen hoeveelheid calcium is onder andere afhankelijk van leeftijd en geslacht. Volwassen mannen en vrouwen (19-50 jaar) hebben gemiddeld 1000 milligram (= 1 gram) calcium per dag nodig. 70+ers hebben volgens de Gezondheidsraad 1200 mg per dag nodig. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium voor volwassen mannen (19-50 jaar) is 300-350 mg en voor volwassen vrouwen 250-350 mg. Het is aan te bevelen om naast dit product extra vitamine D (D-25) te gebruiken, dat niet alleen de opname van calcium in de botten verhoogt, maar ook mede zorgt voor een goede weerstand. (Bron: orthica.nl)

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (3 tabletten, elementaire hoeveelheid): 

Calcium (-carbonaat): 990 mg (123,75% ADH), Magnesium (-oxide): 390 mg (104% ADH), Zink (-gluconaat): 15 mg (150% ADH)

Ingredienten: Calciumcarbonaat, magnesiumoxide, zinkgluconaat, vulstof (microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethyl-cellulose), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (titaandioxide).

Allergenen informatie: Dit product is hypo-allergeen.

Bevat geen: gluten, soja-eiwit, lactose, gist, sacharose en andere suikers, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik en dosering

De dosering die wordt aanbevelen is 3 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. Ook kun je de onderhoudsdosering van 1 tablet per dag aanhouden. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. Deze aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Calcium Magnesium Zink tabletten kopen

Online is dit product te kopen bij de onderstaande webwinkels. Het gaat hier steeds om hetzelfde product, in dezelfde hoeveelheid (180 tabletten).

Drogisterij.net € 14,36 >> Bestellen
DeOnlineDrogist.nl € 15,36 >> Bestellen
Bol.com € 15,49 >> Bestellen