Magnesium Citraat poeder kopen – Now Foods

Magnesium Citraat poeder van Now Foods is een voedingssupplement met magnesiumcitraat. Het zit als poeder in een pot van 227 gram (8 oz). Je neemt het in door het te mengen met water. Het voordeel van poeder is dat het snel opgenomen wordt, en dat je geen grote tabletten of capsules hoeft te slikken. Daarnaast is het bij poeder niet nodig om hulpstoffen en vulmiddelen te gebruiken; het poeder is puur magnesium citraat.

Kopen voor de laagste prijs bij:

Bodyenfitshop.nl € 13,50 >> Bestellen

Op deze pagina van body en fitshop kun je kiezen uit het bestellen van magnesium citraat in poedervorm of in tabletvorm. Voor meer verkopers, zie het einde van deze pagina.

Productomschrijving

 

magnesium citraat poeder kopen now foodsMagnesium is een belangrijk mineraal voor energieproductie, het metabolisme, spiercontracitie, het zenuwstelsel, en voor sterke botten. Magnesium wordt in het lichaam gebruikt als cofactor voor 300 enzymen. Deze enzymen zorgen onder andere voor het verwerken van vetten, eiwitten, en glucose. Magnesium is ook belangrijk voor het reguleren van het calciumbalans door de effecten die het heeft op de bijschildklier. Het Magnesium Citraat poeder van Now is goed opneembaar, en bevat geen hulpstoffen en vulmiddelen. (Vertaalde beschijving van: nowfoods.com)

Ingrediënten

Volgens het etiket (volledig etiket bekijken):

Samenstelling per daginname (1.9 gram poeder): 315 gram magnesium citraat 200mg, 79% ADH

Ingredienten: Magnesium (citraat)

Allergenen informatie: Dit product is hypo-allergeen.

Bevat geen suiker, zout, zetmeel, gist, tarwe, gluten, maïs, soja, melk, ei, of schaaldieren. Daarmee is dit  product is geschikt voor vegetariërs, kosher en halal.

Bewaren: Koel (maar niet in de koelkast), droog, en buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Gebruik en dosering

Gebruiken als voedingssupplement. Los een halve theelepel (1.9 gram) poeder in minimaal 200ml sap of water. Dagelijks op deze wijze eenmaal innemen bij de maaltijd. Dit product moet opgelost zijn in vloeistof voordat het ingenomen wordt.

In één pot zit 227 gram. Met een dagelijkse inname van 1.9 gram is één pot voldoende voor zo’n 119 dagen.

Magnesium Citraat poeder kopen

Magnesium citraat poeder van Now foods is te koop bij de onderstaande webshops. Het gaat bij elke webshop om hetzelfde product, en de zelfde hoeveelheid.

Bodyenfitshop.nl € 13,50 >> Bestellen
Bodystore.nl € 15,50 >> Bestellen
Drogisterij.net € 19,59 >> Bestellen
Vitaminen.nl € 20,82 >> Bestellen
DeOnlineDrogist.nl € 23,50 >> Bestellen