Magnesium Vitamine B6 kopen (Lucovitaal 400)

Deze magnesium 400 tabletten van Lucovitaal bevatten naast magnesium ook vitamine B6 en L-tryptofaan. Dit supplement zit in een pot met 60 capsules, en door de hoge dosering magnesium, 400mg per tablet, heb je aan één tablet per dag genoeg. Het magnesium zit in deze capsules in drie verschillende bindingen; magnesiumoxide, magnesiumcitraat en als magnesiumchelaat. Met één tablet heb je ook meteen de ADH vitamine B6 en L-tryptofaan binnen. Je hebt aan een pot bij dagelijks gebruik dus voldoende voor de komende 60 dagen.

Dit supplement het goedkoopst verkrijgbaar bij:

Bol.com € 11,49 >> Bestellen

Productomschrijving: Lucovitaal Magnesium 400

magnesium vitamine b6 kopen

Magnesium in juiste opname vorm met L-Tryptofaan. Lucovitaal Super Magnesium 400 bevat maar liefst 400 mg Magnesium, 25 mg L-Tryptofaan en 2 mg Vitamine B6, in één One a Day capsule! Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren en bij de botaanmaak. Tevens heeft het een positieve invloed op dewerking van het zenuwstelsel en draagt het bij aan de geestelijke veerkracht. Vitamine B6 helpt om vermoeidheid te verminderen. (via: lucovitaal.nl)

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (1 capsule): 

Magnesium: 400 mg, 107% ADH (Oxide, citraat en aminozuurgebonden chelaat). L-Tryptofaan: 25 mg. Vitamine B6: 2 mg, 143% ADH.

Ingredienten: Magnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Gelatine, L-Tryptofaan, Vitamine B6.

Allergenen informatie: Voor dit product zijn geen allergenen bekend. Lees voor gebruik altijd etiket of bijsluiter.

Gebruik en dosering

De dosering die wordt aanbevelen is 1 capsule per dag. Je kunt deze met water innemen, of de capsules openmaken en het poeder vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Deze aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Bewaren bij kamertemperatuur (tussen de 15-25°C) op een droge, donkere plaats. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Magnesium Vitamine B6 kopen

Online is dit product te kopen bij de onderstaande webwinkels. Het gaat hier steeds om hetzelfde product, in dezelfde hoeveelheid (180 tabletten).

Bol.com € 11,49 >> Bestellen
Drogisterij.net € 11,96 >> Bestellen
BodyenFitshop.nl
€ 12,50 >> Bestellen
Vitaminen.nl € 12,70 >> Bestellen