Orthica Magnesium 400 magnesiumoxide kopen

Orthica Magnesium 400 is een voedingssupplement met 400 mg magnesiumoxide tabletten. Het zit als tabletten in een pot met 60 stuks (of met 120 stuks). Per dag neem je één tablet bij de maaltijd, met een glas water. De werkzame stof in Orthica Magnesium 400 is magnesium oxide.

Kopen voor de laagste prijs bij:

Drogisterij.net € 11,61 >> Bestellen

Productomschrijving

orthica-magnesium-400-kopen-magnesiumoxideMagnesium-400: Hoge dosering magnesium. Goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Magnesium is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het is van belang voor de spierfunctie. Verder is magnesium goed voor het skelet. (Bron: orthica.nl).

Ingrediënten

Volgens het etiket:

Eén tablet bevat:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-oxide, -bisglycinaat) 400 mg
calcium (-carbonaat, -bisglycinaat) 200 mg
selenium (L-selenomethionine) 10 mcg
zink (-gluconaat) 10 mg

Ingrediënten: mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose, natriumcroscarmellose), maltodextrine, antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), kleurstof (titaandioxide).

Allergenen informatie; bevat geen: gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Bewaren: Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Gebruik en dosering

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

In één pot zitten 60 tabletten. Met een dagelijkse inname van 1 tablet is dat dus goed voor zo’n twee maanden.

Magnesiumoxide Orthica 400 kopen

Magnesium citraat poeder van Now foods is te koop bij de onderstaande webshops. Het gaat bij elke webshop om hetzelfde product, en de zelfde hoeveelheid (60 tabletten). Je kunt dus rechtstreeks vergelijken op prijs

Drogisterij.net € 11,61 >> Bestellen
Vitaminen.nl € 11,62 >> Bestellen
DeOnlineDrogist.nl € 11,96 >> Bestellen
Bol.com € 11,99 >> Bestellen
Dokteronline.nl € 14,50 >> Bestellen